Despre noi

ECOSOLARIS va ofera un mod profesionist de consultanta si comercializare la o alegere completa a echipamentelor si accesoriilor necesare pentru realizarea sistemelor solare fotovoltaice industriale si rezidentiale, plecand de la proiecte fotovoltaice mici si ajungand pana la implicarea in oricare din etapele realizarii unui sistem de mari dimensiuni chiar si a unui parc fotovoltaic de ordinul megavatilor.

         Prioritatile Ecosolaris Services nu se numara doar calitatea echipamentelor comercializate si montate, ci  a dimensionarii corecte a sistemelor fotovoltaice, prin alegerea si montarea corespunzatoare a echipamentelor continute intr-un astfel de sistem fotovoltaica. 

        Alegand solutiile noastre, alegeti de fapt un sistem fotovoltaic de calitate superioara si technologie inalta care nu necesita intretinere. Cu experienta acumulata in timp va recomandam echipamente de calitate si instalate pe a 8 ani de activitate si o gama completa a echipamentelor produse de mari producatori si distribuitori din domeniul energiei fotovoltaice, dar si o echipa de specialisti bine pregatiti prin acestia aveti siguranta serviciilor.

Ce facem

Echipa noastra va oferta solutia completa de la de la  simpla convorbire telefonica pana la implementarea si punerea in functiune a sistemului fotovoltaic.

Strategie

Configurare

Solutii