Consultanta

SC ECOSOLARIS SERVICES SRL oferta servicii de consultanta si proiectare, respectiv de livrare de echipamente pentru instalatiile fotovoltaice sau turbinelor eoliene on grid sau off gridECOSOLARIS SERVICES SRL poate executa si transporta toate echipamentele achizitionate de la firma noastra in toate zonele de pe teritoriul Romaniei avand personal cu peste 10 ani de experienta in domeniul  energiei regenerabile punand in functiune sistemul fotovoltaic si predarea lui impreuna cu certificatele de garantie si punere in functiune ale echipamentelor (Panouri fotovoltaice, controlere de incarcare, bateriilor deep cycle AGM, ACID, GEL cat si a Invertoarelor on grid si Off Grid.
 
Echipa noastra specializata in astfl de lucrari in domeniul energiei regenerabile, are parteneriate cu producatori de renume international SMA, SolarWorld, LG Solar, UltraCell, Sunlight, EnerSys, OutBack, Suntech, cat si cu firme de instalatii electrice din tara, diversitatea produselor  comercializate de firma noastra, asigurand o flexibilitate cat si siguranta la integrarea  solutiilor optime in raport calitate pret, al costurilor echipamentelor si al termenelor de livrare si implementare pana la finalizarea proiectelor.
 
Serviciile pe care le oferim clientilor nostrii:
  • CONSULTANTA IN DOMENIUL INSTALATIILOR DE PRODUCERE A ENERGIEI REGENERABILE ALE SISTEMELOR FOTOVOLTAICE ON GRID SI OFF GRID CU AJUTORUL PANOURILOR FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE SI POLICRISTALINE.
  • INTOCMIREA STUDIILOR DE FEZABILITATE IN PARTENERIAT CU FIRME DE RENUME LOCAL SI INTERNATIONAL.
  • INTOCMIREA STUDIILOR DE CONSULTANTA SI OBTINEREA AVIZELOR TEHNICE DE RACORDARE.
  • INTOCMIREA DE STUDII DE FEZABILITATE, PROIECTE TEHNICE, DETALII DE EXECUTIE NECESARE PENTRU RACORDAREA LA RED /SEN A OBIECTIVELOR FOTOVOLTAICE.
  • INTOCMIREA DOCUMENTATIILOR NECESARE PENTRU OBTINEREA AVIZELOR SI AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE DE LA INSTITUTIILE ABILITATE ( ANRE, DISTRIBUITORII DE ELECTRICITATE, AUTORITATI LOCALE ETC.).

Ce tip de baterii alegem

Când ne gandim la soluții de stocare a energiei din panouri fotovoltaice sau eoliene, avem o mare varietate de baterii, de la bateriile convenționale, până la cele cu gel sau Lithium-Ion. Toate tehnologiile au propriile avantaje și dezavantaje in diferite moduri de utilizare, In acest articol vom incerca sa enumeram si să vedem diferența dintre bateriile solare de tipul AGM , Gel, Lithium-ion pentru stocarea energiei regenerabile produsa din panourile fotovolaice si turbinele eoliene de mici dimensiuni.

Pentru a enumera fiecare tip de baterie in parte, vom face o listă…

Citeste mai mult: Ce tip de baterii alegem

Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp

Sistem Fotovoltaic On Grid fara injectare in retea ci cu autoconsum pe timpul zilei acoperind intreaga casa cu toti consumatorii din interior: pompa de caldura, frigidere, becuri, pompa apa, masina de spalat vase si rufe, cuptor microunde, aragaz electric, cuptor electric. info la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.…

Citeste mai mult: Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp