Montaj

Va prezentam mai jos pasii pe care trebuie sa îi urmati impreuna cu echipa noastra pentru instalarea sistemului fotovoltaic pe acoperis sau la sol:

1. Alegerea locatiei potrivite.

Prima decizie pe care trebuie s-o luați este să hotărâți unde ar putea fi montate panourile solare. Adesea, spațiul este limitat, de aceea este ideal ca panourile solare să fie montate pe acoperiș pentru a reduce din spatiul ocupat la sol. Dacă dețineți un teren întins, puteți opta pentru un sistem solar fotovoltaic instalat pe sol intrucat aveti marele avantaj de a curata panourile fotovoltaice pe timp de iarna de zapada sau pe timp de vara de praf.

Indiferent de ce tip de sistem de montare alegeți, trebuie să vă asigurați că acestea vor avea accesdirect la soare ( de preferat orientare sudica cu inclinatie intre 30 si 45 grade ). Fiți sigur că nu exista copaci sau alt tip de vegetatie prin apropiere sau alte obiecte care pot umbri panourile fotovoltaice. Echipa noastra analizeaza acoperisul dvs. cu ajutorul dronelor din dotarea firmei noastre și hotaram impreuna cu dvs. la alegerea perfecta sau partea cea mai expusă la soare.

 Panourile fotovoltaice trebuiesc orientate catre directia sudica pentru un randament perfect pe toata perioada anului, daca acest lucru nu este posibil aceasta orientare, optați pentru direcția estică pentru randamentul maxim iarna atunci cand ziua este mai mica si soarele mai putin vizibil.

2. Alegerea sistemului de prindere potrivit.

Sistemul de fixare a panourilor fotovoltaice sunt foarte importante acestea asigurand o instalare optima a panourilor fotovoltaice protejandule impotriva vanturilor, furtunilor sau altor conditii meteorologice nefavorabile.

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.

 

Ce tip de baterii alegem

Când ne gandim la soluții de stocare a energiei din panouri fotovoltaice sau eoliene, avem o mare varietate de baterii, de la bateriile convenționale, până la cele cu gel sau Lithium-Ion. Toate tehnologiile au propriile avantaje și dezavantaje in diferite moduri de utilizare, In acest articol vom incerca sa enumeram si să vedem diferența dintre bateriile solare de tipul AGM , Gel, Lithium-ion pentru stocarea energiei regenerabile produsa din panourile fotovolaice si turbinele eoliene de mici dimensiuni.

Pentru a enumera fiecare tip de baterie in parte, vom face o listă…

Citeste mai mult: Ce tip de baterii alegem

Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp

Sistem Fotovoltaic On Grid fara injectare in retea ci cu autoconsum pe timpul zilei acoperind intreaga casa cu toti consumatorii din interior: pompa de caldura, frigidere, becuri, pompa apa, masina de spalat vase si rufe, cuptor microunde, aragaz electric, cuptor electric. info la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.…

Citeste mai mult: Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp