Bine de stiut

Despre noi,

Suntem o companie privata infiintata in anul 2006 condusa de un colectiv cu experienta in domeniul energiei regenerabile de inalta tehnologie, capabili sa oferim solutii fiabile si durabile  in timp pentru producerea energiei din panouri fotovoltaice sau din eoliene la standarde si tehnologii de inalta calitate si eficienta.

Avem convingerea ca detinem toate atuurile care sa ne permita identificarea, si dezvoltare, implementare de solutii alternative de producere a energiei din panouri solare fotovoltaice sau turbine eoliene pe baza tehnologiilor de ultima generatie de la producatori de renume mondial SMA, Phocos, Outback Power, LG Solar, Mastervolt ce asigura obtinerea unor randamente bune, avind o durata lunga de viata si costuri reduse de operare si intretinere in timp.

Firma noastra ofera clientilor sai, industriali sau consumatori casnici, echipamente si servicii fiabile si produse de inalta performanta la preturi competitive.

Ecosolaris ofera solutii inteligente pentru lumea de maine contribuind la reducerea emisiilor de dioxid de carbon si implicit a efectelor incalzirii globale, precum si la economii importante in bugetul dumneavoastra. Ecosolaris Services Srl este partnerul ideal pentru proiectul tau de energie alternativa. Consultanta, si montaj  produsele comercializate de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

Consultanta

SC ECOSOLARIS SERVICES SRL oferta servicii de consultanta si proiectare, respectiv de livrare de echipamente pentru instalatiile fotovoltaice sau turbinelor eoliene on grid sau off gridECOSOLARIS SERVICES SRL poate executa si transporta toate echipamentele achizitionate de la firma noastra in toate zonele de pe teritoriul Romaniei avand personal cu peste 10 ani de experienta in domeniul  energiei regenerabile punand in functiune sistemul fotovoltaic si predarea lui impreuna cu certificatele de garantie si punere in functiune ale echipamentelor (Panouri fotovoltaice, controlere de incarcare, bateriilor deep cycle AGM, ACID, GEL cat si a Invertoarelor on grid si Off Grid. Echipa noastra specializata in astfl de lucrari in domeniul energiei regenerabile, are parteneriate cu producatori de renume international SMA, SolarWorld, LG Solar, UltraCell, Sunlight, EnerSys, OutBack, Suntech, cat si cu firme de instalatii electrice din tara, diversitatea produselor  comercializate de firma noastra, asigurand o flexibilitate cat si siguranta la integrarea  solutiilor optime in raport calitate pret, al costurilor echipamentelor si al termenelor de livrare si implementare pana la finalizarea proiectelor.

SERVICIILE PE CARE LE OFERIM CLIENTILOR NOSTRII:
  • CONSULTANTA IN DOMENIUL INSTALATIILOR DE PRODUCERE A ENERGIEI REGENERABILE ALE SISTEMELOR FOTOVOLTAICE ON GRID SI OFF GRID CU AJUTORUL PANOURILOR FOTOVOLTAICE MONOCRISTALINE SI POLICRISTALINE.
  • INTOCMIREA STUDIILOR DE FEZABILITATE IN PARTENERIAT CU FIRME DE RENUME LOCAL SI INTERNATIONAL.
  • INTOCMIREA STUDIILOR DE CONSULTANTA SI OBTINEREA AVIZELOR TEHNICE DE RACORDARE.
  • INTOCMIREA DE STUDII DE FEZABILITATE, PROIECTE TEHNICE, DETALII DE EXECUTIE NECESARE PENTRU RACORDAREA LA RED /SEN A OBIECTIVELOR FOTOVOLTAICE.
  • INTOCMIREA DOCUMENTATIILOR NECESARE PENTRU OBTINEREA AVIZELOR SI AUTORIZATIILOR DE FUNCTIONARE DE LA INSTITUTIILE ABILITATE ( ANRE, DISTRIBUITORII DE ELECTRICITATE, AUTORITATI LOCALE ETC.).

Montaj

Va prezentam mai jos pasii pe care trebuie sa îi urmati impreuna cu echipa noastra pentru instalarea sistemului fotovoltaic pe acoperis sau la sol:

1. Alegerea locatiei potrivite.

Prima decizie pe care trebuie s-o luați este să hotărâți unde ar putea fi montate panourile solare. Adesea, spațiul este limitat, de aceea este ideal ca panourile solare să fie montate pe acoperiș pentru a reduce din spatiul ocupat la sol. Dacă dețineți un teren întins, puteți opta pentru un sistem solar fotovoltaic instalat pe sol intrucat aveti marele avantaj de a curata panourile fotovoltaice pe timp de iarna de zapada sau pe timp de vara de praf.

Indiferent de ce tip de sistem de montare alegeți, trebuie să vă asigurați că acestea vor avea accesdirect la soare ( de preferat orientare sudica cu inclinatie intre 30 si 45 grade ). Fiți sigur că nu exista copaci sau alt tip de vegetatie prin apropiere sau alte obiecte care pot umbri panourile fotovoltaice. Echipa noastra analizeaza acoperisul dvs. cu ajutorul dronelor din dotarea firmei noastre și hotaram impreuna cu dvs. la alegerea perfecta sau partea cea mai expusă la soare.

Panourile fotovoltaice trebuiesc orientate catre directia sudica pentru un randament perfect pe toata perioada anului, daca acest lucru nu este posibil aceasta orientare, optați pentru direcția estică pentru randamentul maxim iarna atunci cand ziua este mai mica si soarele mai putin vizibil.

2. Alegerea sistemului de prindere potrivit.

Sistemul de fixare a panourilor fotovoltaice sunt foarte importante acestea asigurand o instalare optima a panourilor fotovoltaice protejandule impotriva vanturilor, furtunilor sau altor conditii meteorologice nefavorabile.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.