Servicii

SERVICIILE ECOSOLARIS

Incepind din faza de consultanta, inginerii nostrii va vor prezenta noutatile tehnologice in sistemele de energie alternativa (panouri solare fotovoltaice, acumulatori, controlerede incarcare, sisteme de fixare, invertoare on grid - off grid, solutiile si alternativele care se preteaza aplicatiei si corespund necesitatilor dumneavoastra permitindu-va sa alegeti in cunostinta de cauza solutiile cele mai bune. Ecosolaris Services Srl ofera servicii complete de garantie si post garantie pentru echipamentele si sistemele livrate dispunind de personal specializat in proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de producere a energiei electrice din surse regenarabile.

Ecosolaris asigura clientilor sai suport tehnic gratuit telefonic sau la locatia montajului in toata perioada garantiei in toate defectiunile ce privesc calitatea serviciilor si a produselor furnizate prin intermediului departamentului nostru tehnic. Serviciile Ecosolaris vin in intimpinarea cerintelor si necesitatilor clientilor de a avea un partener viabil care sa le asigure suportul tehnic profesionist si coerent pentru rezolvarea problemelor curente cu care se confrunta si consultanta de specialitate in implementarea unor solutii si tehnologii noi.

Pentru toata gama de produse si servicii oferite se aplica procedurile de sistem si operationale relevante din manualul integrat al calitatii si mediului, sau se elaboreaza un plan al calitatii daca este solicitat prin contract. Imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor este o preocupare permanata a ECOSOLARIS SERVICES S.R.L. si fiecare angajat aplica setul de proceduri elaborate in conformitate cu standardele ISO 9001 si ISO 14001 care permit rezolvarea rapida a neconformitatilor si ridicarea echipamentelor sau schimbarea pe loc daca este cazu.

Departamentul nostru tehnic isi desfasoara activitatile de suport astfel incat sa combine fericit rezolvarea unei probleme, concomitent cu optimizarea permanenta a resurselor si mijloacelor aflate la dispozitie. Serviciul de asistenta tehnica este realizat on-line (telefonic, e-mail) si on-site (interventie la client) in functie de clauzele si obligatiile contractuale.

Ce tip de baterii alegem

Când ne gandim la soluții de stocare a energiei din panouri fotovoltaice sau eoliene, avem o mare varietate de baterii, de la bateriile convenționale, până la cele cu gel sau Lithium-Ion. Toate tehnologiile au propriile avantaje și dezavantaje in diferite moduri de utilizare, In acest articol vom incerca sa enumeram si să vedem diferența dintre bateriile solare de tipul AGM , Gel, Lithium-ion pentru stocarea energiei regenerabile produsa din panourile fotovolaice si turbinele eoliene de mici dimensiuni.

Pentru a enumera fiecare tip de baterie in parte, vom face o listă…

Citeste mai mult: Ce tip de baterii alegem

Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp

Sistem Fotovoltaic On Grid fara injectare in retea ci cu autoconsum pe timpul zilei acoperind intreaga casa cu toti consumatorii din interior: pompa de caldura, frigidere, becuri, pompa apa, masina de spalat vase si rufe, cuptor microunde, aragaz electric, cuptor electric. info la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.…

Citeste mai mult: Sistem fotovoltaic on-grid Valcea 10kWp