PV policristalin

panou fotovoltaic policristalin
Accesări: 5529

              Panou fotovoltaic policristalin

Panourile fotovoltaice policristaline sunt cele mai raspandite şi cele mai utilizate ca urmare a preţului mai mic şi a performantelor similare panourilor fotovoltaice monocristaline. Ele sunt realizate într-o diversitate mare de puteri de ieşire şi au eficienta (randamentul) pe unitatea de suprafaţa mai scăzuta cu câteva procente decât a panourilor fotovoltaice monocristaline. Celulele din siliciu policristalin sunt alcătuite din atomi de siliciu care nu sunt orientaţi uniform şi formează mai multe cristale spre deosebire de cele din siliciu monocristalin unde siliciul cristalizează uniform într-o structura cristalina unica. Ca urmare a acestui fapt celulele de siliciu policristalin au suprafaţa şi culoarea neuniforme.

Tehnologia de fabricaţie a panourile fotovoltaice policristaline a fost imbunatatita continuu astfel incit eficienta acestora este astazi aproape egala cu cea a panourilor fotovoltaice monocristaline standard. Garanţia pentru o putere de ieşire mai mare de 80% din valoarea puterii iniţiale este minimum 25 de ani.

Daca nu sunteti limitati de spaţiu panourile fotovoltaice policristaline sunt cea mai buna soluţie pentru toate tipurile de aplicaţii: putere mica, medie şi mare,oferă performante egale cu cele ale panourilor fotovoltaice monocristaline, au un cost mai scazut şi cea mai mare raspandire in lume datorita sistemelor fotovoltaice on grid di miile de parcuri fotovoltaice.

 

Pentru mai multe informatii  va rugam sa accesati magazinul nostru online CLICK AICI !