energia fotovoltaica in Romania

În ultimii ani, piața panourilor fotovoltaice din România a înregistrat o creștere semnificativă, pe fondul dezvoltării sectorului de energie regenerabilă. În prezent, România este unul dintre cei mai importanți producători de energie electrică din surse regenerabile din Europa Centrală și de Est, iar panourile fotovoltaice reprezintă o parte importantă din mixul energetic regenerabil al țării.

În 2021, piața panourilor fotovoltaice din România a înregistrat o creștere semnificativă, pe fondul investițiilor în proiecte de energie solară și a subvențiilor acordate de stat pentru instalarea de sisteme de energie solară la nivelul gospodăriilor și întreprinderilor mici și mijlocii.

În același timp, s-a înregistrat o scădere a prețurilor pentru panourile fotovoltaice, fapt care a contribuit la creșterea popularității acestora și la creșterea numărului de instalări de panouri fotovoltaice în România.

În concluzie, piața panourilor fotovoltaice din România este în creștere și prezintă un potențial semnificativ în următorii ani, pe fondul cererii tot mai mari de energie electrică regenerabilă și a investițiilor în dezvoltarea sectorului de energie regenerabilă.

Lasa un mesaj

Trebuie sa fii conectat pentru a posta un comentariu.