Sponsor etapa 1 Rodrift- Bucuresti

├Än era ├«n care energiile regenerabile devin din ce ├«n ce mai importante, companiile care promoveaz─â tehnologii ecologice sunt indispensabile pentru combaterea schimb─ârilor climatice. ├Än acest context, Ecosolaris, o companie inovatoare ├«n domeniul energiei solare, a lansat proiectul RODrift cu scopul de a revolu╚Ťiona industria automobilelor electrice ╚Öi de a promova un stil de via╚Ť─â durabil. Pentru a-╚Öi realiza viziunea, Ecosolaris a ob╚Ťinut sponsorizarea pentru etapa sa ini╚Ťial─â, ceea ce a contribuit semnificativ la succesul proiectului.

Ecosolaris Services este recunoscut─â ca un lider ├«n domeniul inova╚Ťiei solare din anul 2006, concentr├óndu-se pe dezvoltarea de solu╚Ťii tehnologice avansate ╚Öi durabile. Proiectul RODrift reprezint─â o ├«mbinare ├«ntre tehnologiile avansate ale automobilelor electrice ╚Öi ale energiei solare, cu scopul de a creea solutii fotovoltaice de ├«nalt─â performan╚Ť─â ╚Öi de a extinde autonomia acestora utiliz├ónd panouri solare cat si echipamente de renume mondial integrate in proiectele sale.

Pentru a-╚Öi pune ├«n aplicare viziunea, Ecosolaris Services a c─âutat parteneri strategici ╚Öi sponsori care s─â sus╚Ťin─â financiar ╚Öi tehnic proiectulele sale. RODrift se numara printre cele mai importante proiecte. ├Än etapa ini╚Ťial─â a proiectului, compania Ecosolaris a asigurat intreaga energie electrica produsa din panouri fotovoltaice intregului lant de fast food alimentand pe intreaga perioada a etapei cu enegie electrica atat rulotele fast-food, monitoarele, sistemele audio cat si cartingurile electrice pentru copii de la dou─â companii sponsor ale etapei.

Lasa un mesaj

Trebuie sa fii conectat pentru a posta un comentariu.